Pástétom - gombás, répás, spenótos töltelékkel
sponsored links
Aki az elmúlt idõszakban olvasgatta a blogomat, láthatta, hogy egy új eszközt, az õzgerincet találtam meg a konyhánkban, mely szerkezet beindította a fantáziámat. A mostani étel is egy ilyen kreáció, felhasználva ezt az eszközt.
Kezdtem azzal a mûveletsort, hogy alaposan bekentem az õzgerincet vajjal, majd beszórtam liszttel, melyet egyenletesen el is osztottam a felületen. Egy bolti leveles tésztát belefektettem, úgy, hogy minden rész fedve legyen, illetve hogy a peremen jócskán túl is lógjon a tészta. Kész vagyunk, félrerakjuk a mûvünket.
Kezdtem azzal a mûveletsort, hogy alaposan bekentem az õzgerincet vajjal, majd beszórtam liszttel, melyet egyenletesen el is osztottam a felületen. Egy bolti leveles tésztát belefektettem, úgy, hogy minden rész fedve legyen, illetve hogy a peremen jócskán túl is lógjon a tészta. Kész vagyunk, félrerakjuk a mûvünket.
Gombát vajon megpárolok, majd
félrerakom, ezt követõen apróra vágott répát is serpenyõbe teszek,
párolom és ...