Párolt zöldségsaláta

2014-03-17

sponsored links


Ízletes párolt salátát készítettem három fajta zöldségbõl,sárgarépából,cukkinibõl,és zellerbõl.
Amikor Alíz lányom haza jön, mindig Update ételt kér, ezzel a salival most az õ kedvére tettem.


Az ajándék olivát, is kipróbáltam.


Hozzávalók:
  • 2 db kisebb cukkini
  • 2db közepes sárgarépa
  • 1 db közepes zellergumó
  • 1,5 evõkanál extra szûz olivaolaj
  • 1 evõkanál  lenmag.
  • 1 evõkanál citromlé



Elkészítése:

A zöldségeket megmossuk, majd tetszõleges csíkokra szeleteljük egy zöldséghámozóval.


Pár percig pároljuk a saját levükben, majd ráöntjük az olivaolajból, sóból, citromlébõl készült öntetet.
Lenmaggal megszórva tálaljuk, akár melegen akár hidegen is finom.





Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2014/03/par...

sponsored links

Keres?s