Párolt zöldségre rakott hús
sponsored links
Bízom abban, hogy mindig akad valaki, akinek jól jönnek az ötletek ahhoz, hogyan lehet változatossá tenni az esetleg unalmas párolt zöldség-hús összeállítást. Természetesen az alapvetõ lehetõség a különféle fûszerezés mind a hús, mind a zöldség esetében. És a zöldség sem csak répát jelent - bár ahogy már többször említettem, az önmaga is nagyon sokféleképpen elkészíthetõ. Én szeretem a fagyasztott zöldségkeverékeket, kényelmes, hogy nem kell 5-6-féle hozzávalót megvenni, helyettem berakják õket egy zacskóba.
Ezúttal úgy emlékszem, egy ínyenc nevû keverék volt, amiben - a szinte állandó összetevõk - sárgarépa, borsó, kukorica mellett volt még gomba, gyöngyhagyma is. Ezt a szokott módon, kevés olajon átforgattam, majd a saját levében-gõzében megpároltam. Általában a fagyasztott alapanyaghoz egyáltalán nem kell további vizet adni. A végén sóztam meg egy ...