Párolt zeller és padlizsánkrém
sponsored links
Sajnálom, hogy az utóbbi idõben kevesebb bejegyzés volt. Anya szakdolgozatával kezdõdött, aztán különbözõ munkálatokkal, és néhány nap szabadsággal folytatódott az ok sorozat. Most meg munka van és "országjárás". A saját gépem múlt hét elején láttam 1 órára, elõtte szintén. Elnézést mindenkitõl, igyekszem összeszedni magam.
Azért sütés-fõzés van, de az egyszerûbb fajtából többnyire.
Pl. vegán zöldbabfõzelék, gyümölcsleves (mondjuk ez nem friss cseresznyébõl, de már nemsoká), hajdina piskóta, meg ilyenek.
A múltkor zellert pároltam, padlizsánkrémet készítettem a teljes õrlésû tönkölyliszttel készült cipókhoz.
Párolt zeller
A zellert nagyon egyszerû elkészíteni, megtisztítjuk, felvágjuk ujjnyi darabokra, kevés vízzel és sóval megpároljuk, majd a végén némi olivaolajjal átforgatjuk, és készen is van. Akár sült burgonya helyett is használható ...