Párolt zeller és padlizsánkrém

2012-05-12

sponsored links


Sajnálom, hogy az utóbbi idõben kevesebb bejegyzés volt. Anya szakdolgozatával kezdõdött, aztán különbözõ munkálatokkal, és néhány nap szabadsággal folytatódott az ok sorozat. Most meg munka van és "országjárás". A saját gépem múlt hét elején láttam 1 órára, elõtte szintén. Elnézést mindenkitõl, igyekszem összeszedni magam.

Azért sütés-fõzés van, de az egyszerûbb fajtából többnyire.
Pl. vegán zöldbabfõzelék, gyümölcsleves (mondjuk ez nem friss cseresznyébõl, de már nemsoká), hajdina piskóta, meg ilyenek. 
A múltkor zellert pároltam, padlizsánkrémet készítettem a teljes õrlésû tönkölyliszttel készült cipókhoz. 

Párolt zeller
A zellert nagyon egyszerû elkészíteni, megtisztítjuk, felvágjuk ujjnyi darabokra, kevés vízzel és sóval megpároljuk, majd a végén némi olivaolajjal átforgatjuk, és készen is van. Akár sült burgonya helyett is használható ...

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2012/05/parolt-...

sponsored links

Keres?s