Párolt spenótos pulykamell
sponsored links
Diétázni az év bármely szakában lehet. Szerintem még az is szokott, aki soha nem fogyókúrázik. Például én. Szeretek viszont néha könnyedébben étkezni, és ennek számos oka van, ami nem különleges. Ünnepek után, nyár elején, vagy a tél végén, mikor a kissé unalmas, nehezebb kaják után felfrissülésre vágysz.
Pár éve használom a párolót, amit korábban fõleg rizs és zöldségek párolására használtam, de rájöttem, hogy ha sütõpapír vagy fólia, vagy mindkettõ segítségével csomagokat gyártok, akkor bármit lehet párolni. Nemcsak az idõ, az amit megspórolsz, hanem a zsíradék is, mert ezzel a módszerrel tényleg zsírmentesen tudsz ételt készíteni. Azt gondolod íztelen? Tévedsz. Minden íz benne marad a csomagban. Használj bátran zöldfûszereket!
Spenóttal töltött párolt göngyölt pulyka
Elõkészítési idõ: 20 perc
Párolási idõ : 30 perc
Mennyiség: 4 adag
Hozzávalók :
- 2 nagy szelet pulykamell
- fokhagymapor ...