Párolt káposzta - Cseh est

2011-11-14

sponsored links


Bármilyen hihetetlen, én nem tudok jó párolt káposztát csinálni - legalábbis az utóbbi években mindig elrontom. Lehet, hogy nagyon rágörcsölök, én magam sem értem, merthogy régebben szinte mindennapos volt ez az étel nálam, egy-egy hétvégén biztososan szerepelt valamilyen finom husi kísérõjeként. Aztán mivel mindig elrontottam, vagy legalábbis nekem nem ízlett, elhagytam az étlapról, de most muszáj volt elkészítenem a knédli és a sült hús mellé. Az interneten kerestem hozzá receptet, végül a Mama-fõztje blog receptjét használtam icipici módosítással.

Hozzávalók:

- kicsit talán több, mint 1 kiló káposzta legyalulva
- egy fej hagyma vékonyra szeletelve
- 2 kávéskanál só ...

Folytats a blogon ... csincsilla.blogspot.com/2011/11/parol...

sponsored links

Keres?s