Párizsi csirkemell , nem bõ-olajban sütve
sponsored links
Már egy jó ideje hogy én nem ehetek semmi olyan ételt ami bõ olajban sül ki.
Viszont mindig szerettem a párizsiasan panírozott rántott húst, ezért találtam ki ezt a variációt.
Hál-istenek a család is hozzászokott sok -sok változtatásokhoz és csak néha csábulnak el.
Már nagyon régen így készítem és ismerõsöm unszolására került most fel a blogba.
Mivel õ mindig azt mondja : ,,Mónika egészségesen fõzöl és ez soha nem írod meg a blogba
Sajnos nincs mindenre idõm, bár szinte minden nap fõzök , és majd igyekszem a kérésnek eleget tenni, most hogy megtanultam a megrendelt tortákra nemet is mondani!
HOZZÁVALÓK:
1 kg csirkemell filé vékony szeletekre vágva
6 db tojás
3 deci tejszín
5 dkg reszelt sajt
só, bors, kevés zsemlemorzsa ...