Pácolt sertéstarja
sponsored links
Van már receptem a blogon pácolt sertéstarjára, (Ketchupos-balzsamecetes, Mézes-mustáros), ez most egy újabb.
Hozzávalók:
8 szelet sertéstarja
A pácoláshoz:
2 evõkanál szójaszósz
1,5-2 evõkanál sertéssült füszerkeverék
1 evõkanál mustár
1 evõkanál gránátalmaszirup
2 evõkanálolaj
1 teáskanál fokhagymagranulátum
1 teáskanál barnacukor
kevés frissen õrölt bors
- a pác hozzávalóit összekevertem.
A hússzeleteket kicsit klopfoltam, a széleken bevagdaltam,hogy sütés közben ne zsugorodjon fel, bekentem a páccal, üvegtálba rakosgattam, lefedtem a tálat és hûtõben hagytam pácolódni (minimum 4 órát, de legjobb egész éjszakát).
Másnap egy teflonserpenyõben nagyon kevés olajon mindkét oldalukon lassan megsütöttem.
Sült krumplival és paradicsomsalátával tálaltam.