Pácolt pulykacomb narancsos gránátalmaszósszal
sponsored links
Múltkor vettem alsó pulykacombot, és másnap már el is készítettem belõle egy adagot. Isteni lett, a fanyar-savanykás gránátalmaszósz pedig tökéletesen harmonizált vele.
Pácolt pulykacomb narancsos gránátalmaszósszal
Hozzávalók: 4 alsó pulykacomb, só, olaj, 1-2 dl bor (nálam éppen fehérbor volt - tokaji sárgamuskotály); a páchoz: 5 dl víz, 2 evõkanál szárított sós zöldségkeverék (az ételízesítõ alapja) vagy ételízesítõ, 2 evõkanál szójaszósz, 2 evõkanál pitypangméz (hmm, hogy létezik, hogy nem tettem fel a blogba???) vagy rendes méz, 1 citrom héja, 5-6 cikk zúzott fokhagyma, 1-2 babérlevél, 1 kávéskanál szerecsendió; a mártáshoz: 1 gránátalma, 1 narancs, 1 csapott evõkanál ...