Pácolt oldalas

2012-03-20

sponsored links



Megint egy "...és ilyet mikor csinálsz?" recept. A Zuram találta itt. Nem volt kérdés, minél elõbb ki kell próbálni. Az eredetit még nem kóstoltam a cseheknél, de az összetevõk alapján ígéretesnek tûnt.
A négynapos hétvégérõl hazafelé jövet vettünk egy adag oldalast (ilyenkor nem szidom a multikat). Hazaérkezés, pácolás, mosás és végtelennek tûnõ sütés. A krumplipürét már félálomban fõztem mellé. Na nem kell megijedni, nagyon egyszerû cucc, csak nem este kell neki állni, négy átdolgozott nap és 4 óra utazás után :)
Kezdõ konyhatündérek is nyugodtan álljanak neki, férfiakat lábukról levevõ projekt részeként is abszolút el tudom képzelni. Hajrá hölgyek!
Hozzávalók 2 személyre:
500 g oldalas (ez darabolt volt)
50 ml paradicsompüré, vagy ketchup
25 g friss gyömbér apróra vágva
2-3 ek napraforgóolaj
2-3 gerezd fokhagyma áttörve ...

Folytats a blogon ... kataspajza.blogspot.com/2012/03/pacol...

sponsored links

Keres?s