Pácolt juhsajt kétféleképpen

2011-07-02

sponsored links


Régóta ki szerettem volna próbálni, hogy milyen lehet az olívaolajban érlelt juhsajt,és amikor megláttam Ottis bejegyzését a pácolt mozzarelláról (mellesleg élõben is láttam az ominózus üveget, csak kár, hogy nem kóstolhattam meg.:D), megkaptam az utolsó löketet is a cselekvéshez. De utolsó pillanatban még gondoltam egyet, és végül nemcsak olajban pácolt sajtom lett!:) Megmondom õszintén, már fogalmam sincs, hogy mennyi sajtom volt, de szerintem ez nem is fontos, bármilyen kevéssel is ki lehet próbálni.

Pácolt juhsajt kétféleképpen

Hozzávalók: juhsajt, zöld és fekete olajbogyó, bazsalikom (vagy más, tetszés szerinti zöld fûszer), olívaolaj, só, víz

Elkészítése:
A juhsajtot kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk, egy tálba tesszük, és enyhén lesózzuk. Konyharuhával letakarva szobahõmérsékleten érleljük 1-2 napig, közben néha megrázogatjuk a tálat, hogy az...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2011/07/p...

sponsored links

Keres?s