Pácokba fojtva 2. (x)
sponsored links
Íme, az igazi kihívás: a szürkemarha. Ez esetben tényleg fontos a gondos pácolás, mivel egyébként nagy az esélye annak, hogy cipõtalpat tálalunk a saláta mellé. Nekem szerencsére tökéletesen sikerült az "átváltoztatás": az ilyen volt/ilyen lett fotókon nyomon követhetõ, hogy sikerült az ínycsiklandót ellenállhatatlanná varázsolni. Ez a fogás általában a társaság férfitagjai között igazán népszerû - ami nagy elõny, ha segítségre van szükség a grillrács mellett. A köretként tálalt, fóliában sült cékla azonban igazi csemege, akár önálló fogásként is megállja a helyét.
Csontos szürkemarha karaj
-5 szelet
Pác:
2 zöld csípõs paprika
5 szál zöldhagyma
5 gerezd fokhagyma
4 szál friss koriander + 2 kávéskanál koriandermag
2-2 szál friss oregano és majoranna
2 kávéskanál szekfûbors ...