Pácokba fojtva 2. (x)

2012-06-27

sponsored links

szurkemarha_karaj_nyers_1.JPG

Íme, az igazi kihívás: a szürkemarha. Ez esetben tényleg fontos a gondos pácolás, mivel egyébként nagy az esélye annak, hogy cipõtalpat tálalunk a saláta mellé. Nekem szerencsére tökéletesen sikerült az "átváltoztatás": az ilyen volt/ilyen lett fotókon nyomon követhetõ, hogy sikerült az ínycsiklandót ellenállhatatlanná varázsolni. Ez a fogás általában a társaság férfitagjai között igazán népszerû - ami nagy elõny, ha segítségre van szükség a grillrács mellett. A köretként tálalt, fóliában sült cékla azonban igazi csemege, akár önálló fogásként is megállja a helyét.


Csontos szürkemarha karaj
  -5 szelet

Pác:

2 zöld csípõs paprika

5 szál zöldhagyma

5 gerezd fokhagyma

4 szál friss koriander + 2 kávéskanál koriandermag

2-2 szál friss oregano és majoranna

2 kávéskanál szekfûbors

1 citrom leve ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/06/27/pa...

sponsored links

Keres?s