Pácokba fojtva 1. (x)

2012-06-27

sponsored links

csirkemall_pacban_2.JPG

A pácok elkészítését én végtelenül örömteli, kreatív feladatnak élem meg - még soha egy receptet sem sikerült betartanom, mert az összeállítás folyamán folyton újabb és újabb ötleteim támadnak az összetevõket, illetve azok arányát illetõen. Mindig nagy gonddal kenegetem a húsokra, és felhasználás elõtt élvezettel nézegetem, szagolgatom õket - olyan szépnek látok egy tál pácolt karajt vagy csirkemellet, bármit, hogy szinte sajnálom kisütni. Végül persze ez lesz a sorsuk, engem pedig kárpótol az õket elfogyasztó emberek sugárzó arca, amint a falatokat ízlelgetve a tányérjukba révednek.

Zöldfûszeres tejfölben pácolt csirkemell

 - 3 egész, filézett csirkemell

 Pác:

1 ek forró víz

1 citrom leve

3 dl tejföl

1 dl olívaolaj ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/06/27/pa...

sponsored links

Keres?s