PÁROLT KÁPOSZTA

2014-06-29

sponsored links




A mai ebéd egészben sült tarja, fõtt burgonya és párolt káposzta.
Szeretjük a káposztát minden formában. Ehhez a húshoz pedig  a párolt káposzta illett.

1 kg savanyú káposzta
2 lapos ek. kristálycukor
olaj, nem mértem, de talán 1 dl
õrölt kömény
pici ecet

A savanyú káposztát két vízben alaposan kiáztattam, mert nagyon savanyú volt.
A cukrot a lábasban felolvasztottam, karamellizáltam.
Erre tettem a kinyomott káposztát, olajat, köményt és pirítani kezdtem.
Gyakran kell kavargatni, mert odaéghet.
A végén egy kevés ecetet öntöttem rá és átpirítottam azzal is.

Jó étvágyat!

Folytats a blogon ... piroskonyha.blogspot.com/2014/06/paro...

sponsored links

Keres?s