PUY-I LENCSE ÉS SÜLT CÉKLA

2012-03-18

sponsored links


Ígérem ez az utolsó cékla ebben a szezonban. De ez annyira finomra sikerült, hogy muszáj kipróbálni!
Persze nem csak a céklán múlt, a puy-i lencse is sokat lendített a dolgon. Amíg otthon éltünk alig ismertem, itt viszont az a mûvészet, ha más, barna lencsét szeretnél vásárolni. Ha nem ismeritek a zöld lencsét, vagy más néven puy-i lencsét, itt olvashattok róla bõvebben. Abban a tekintetben, hogy kell-e áztatni vagy sem, megoszlanak a vélemények. Én nem tettem, de van olyan nagyra tartott szakács, aki szerint kell. Szóval, "as You wish". Ha még nem ettetek ilyet, egyszer áldozzatok rá, és kóstoljátok meg. Csalódás kizárt!

Hozzávalók 3 fõre:

10 dkg puy-i lencse
1 szál szárzeller
1 babérlevél
1 fokhagyma gerezd
4 kicsi cékla
3 marék (kb 5 dkg) rucola

az öntethez: ...

Folytats a blogon ... coffeinmentes.blogspot.com/2012/03/pu...

sponsored links

Keres?s