Pulykaszív pörkölt

2011-07-29

sponsored links

Fotó: Mészáros Enikõ

Az állat nem csak húsból áll. Ezt Bornemissza Annától tudom, akinek a szakácskönyvében még a tehén tõgyének az elkészítése is szerepel. Mondjuk ilyen messzire nem mennék, de azért akadnak olyan részek, amik finomak, bár ritkán kerülnek tányérra. Nagyon szeretem például a marhanyelvet. Most viszont a szív vonz, hiszen csupa izom. Kezdetnek gondoltam a pulykaszív megteszi. Egy fincsi kis pörköltet készítettem belõle tarhonyával. Nagyon szerettük, csak ajánlani tudom, azzal a megjegyzéssel, hogy nem is drága étel.

Pulykaszívpörkölt tarhonyával

Hozzávalók: 25 dkg pulykaszív, 1 fej hagyma, só, bors pirospaprika, egy marék tarhonya
Elkészítés: A pulykaszíveket négybe vágjuk. Olajban ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2011/07/puly...

sponsored links

Keres?s