Pulykanyaka zöldséges gulyás
sponsored links
Ugye-ugye, jönnek a hûvösebb napok, az ember vágyik egy kis jó levesre. Pulyka nyaka lapul a fagyiban, talán egy gulyás?
A kert még mindig ontja a zöldségeket, tehát uccu neki...
Az elkészítés a hagyományos gulyás technikája.
A hagymát apróra vágva kevés olajon megdinsztelni, a pulykát fehérre sütni a hagymás zsiradékon, megszórni õrölt ,csípõs paprikával, felönteni vízzel,só bors bele és lassú rotyogás közben fõzni, fõzni.
Ha már a hús szinte puha, akkor jöhetnek a zöldségek. Elsõnek a sárgarépa, majd a zöldbab, ami esetünkben a méteres bab, a burgonya és a gomba.1 csõ paprika és egy szem paradicsom se maradjon ki, majd 2-3 gerezd fokhagyma belenyomva.4-5 szál ...