Pulykamell Wellington jelleggel
sponsored links
Kicsit le egyszerûsítve készítettem el ezt a fantasztikusan finom étket. Méltó rá, hogy akár az ünnepi asztalra is kerüljön, de hétvégi ebédként is megállja a helyét.
Nagyon nincs mit mondani róla, finom...
Fél kg pulykamellet felszeleteltem, mintha rántanám. Besóztam, borsoztam és fokhagymát zúztam rá, kevés olajat öntöttem rá, majd másnapig hûtõbe tettem.
A húst is és a gombás ragut is már érdemes reggel megcsinálni, hogy minden kihûljön mire össze állítjuk.
Így én is korán forró serpenyõben a húsok mindkét oldalát hírtelen megsütöttem, majd félretettem hûlni.
Ezután a gombával foglalkoztam...
Egy fej vöröshagymát megtisztítottam és kevés olajon üvegesre pároltam, majd erre rádobtam a tisztított apróra vágott shampion gombát. Kicsit át forrósítottam, sóztam, borsoztam, és egy minimális tört paprikát szórtam még rá. Kevés vízzel felöntöttem és ...