Pulykamell csíkok fokhagymás-parmezános párizsi bundában petrezselymes-sáfrányos rizzsel
sponsored links
Ahogyan már írtam róla, egy kicsit több mint egykilós pulykamell darabot osztottam be egy négyfõs és egy kétfõs ebédre. Az elsõ ebédre készült - többek között - az enyhe kecskesajttal és (fahéjjal, szecsuáni borssal fûszerezett) aszalt szilvával göngyölt pulykamell is. A lányom, a férjem és én leginkább töltve szeretjük a csirke és pulykamellet, a kisfiam újabban csak bundázva kéri. Neki készült ez a finomság. Ugyanis, amennyire egyszerû, annyira finom ez a változat.
A 20 dkg-os pulykamell szeletbõl három hosszú csíkot vágtam, sóztam, borsoztam. A töltött pulykamell roládok bundázásából maradt, már némi liszttel is elkeveredett tojást használtam a pulykamell csíkokhoz. Elkevertem még egy kis - bundázásból megmaradt ...