Pulykamell csíkok fokhagymás-parmezános párizsi bundában petrezselymes-sáfrányos rizzsel

2011-08-02

sponsored links


Ahogyan már írtam róla, egy kicsit több mint egykilós pulykamell darabot osztottam be egy négyfõs és egy kétfõs ebédre. Az elsõ ebédre készült - többek között - az enyhe kecskesajttal és (fahéjjal, szecsuáni borssal fûszerezett) aszalt szilvával göngyölt pulykamell is. A lányom, a férjem és én leginkább töltve szeretjük a csirke és pulykamellet, a kisfiam újabban csak bundázva kéri. Neki készült ez a finomság. Ugyanis, amennyire egyszerû, annyira finom ez a változat.

A 20 dkg-os pulykamell szeletbõl három hosszú csíkot vágtam, sóztam, borsoztam. A töltött pulykamell roládok bundázásából maradt, már némi liszttel is elkeveredett tojást használtam a pulykamell csíkokhoz. Elkevertem még egy kis - bundázásból megmaradt ...



Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s