Pulykacomb ropogós krumplival
sponsored links
Ha újdonságokról van szó, akkor általában vevõ vagyok rá. Fõleg, ha olyan valamirõl van szó, amit már "illett" volna kóstolni. A pulykacomb szerintem ilyen. Arra sem emlékszem, hogy pulykahúst ettem volna, arra igen, hogy mindig féltem a pulykáktól:)
Szép példányokat találtam, csak úgy kínálták magukat és akkora volt, hogy egyet nem is tudtunk ketten megenni. Semmi speciálisat nem terveztem belõle, csak simán megsütni, ha lehet jó ropogósra. A ropogós része sántított kicsit, mert a bõr még így is túl zsíros volt belülrõl. Viszont, hogy megmaradjon a "crispy" az ebédünkben, sütöttem, hozzá ropogós krumplit. És jóóóó ropogósat:)
Hozzávalók: 2 személyre
1 pulykacomb
5-6 krumpli
só, bors, paprika
provencei fûszerkeverék ...