Pulykacomb hagymamártással
sponsored links
Hozzávalók:
80 dkg pulykacomb, 10 dkg füstölt szalonna, 2 dl tejföl, 4 fej (30 dkg) lila hagyma, mustár, 1 evõkanál cukor, só, bors.
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk, megfûszerezzük, megkenjük a mustárral és fél napra hideg helyre tesszük. Tepsibe rakjuk, megszórjuk egy kevés darált fehér és egy kis fekete borssal, kb. 1,5 dl vizet öntünk a hús alá, majd alufóliával lefedjük és elõmelegített sütõbe tesszük. Amikor a hús már majdnem megpuhult, akkor egy edénybe leöntjük róla a levét, és végigrakjuk szalonna csíkokkal. Alufóliával letakarva visszatoljuk a sütõbe addig, amíg a hús teljesen puha nem lesz. A fóliát levéve kb. még ...