Pulyka pueblai mártásban, azaz csokiszószos pulyka
sponsored links
Kedves Olvasóim!
Egy szuper party falat ötlet az év végére. Az jár a fejemben, hogy egy régebben tesztelt modellt gondolok újra Szilveszterre (hogy divatos szóval éljek). Ezt a régebbit sonkával és mozzarellával, illetve pörkölttel töltöttem meg anno. Ma a híres mexikói mole poblano de guajolte ihlette változatot készítem el, ami egy pulyka csokoládé mártással. Mivel frissen készül a fotót holnap teszem fel, vagy még ma este, attól függõen, hogy mennyire szabadul el a bulizás. Figyelem! Szigorúan éjfél elõtt fogyasztandó, mert ha hinni lehet a népi babonának, Újév napján tilos szárnyast enni. Ezzel kívánok mindannyiunknak Boldog Újévet és köszönök minden eddigi biztatást, véleményt, jogos kritkát.
A régi változat elkészítése bõven belefér a mai napba. A csokiszósz elkészítése sajnos több óra, de megéri. Természetesen minden titkát elárulom.
Így készül: