Pulled Pork a Belvárosban
sponsored links
Végre megérkezett! Ez volt az elsõ gondolatom, miközben az elém rakott pulled pork szendviccsel szemeztem, hiszen évek óta néztem a tévében, ahogy Adam Richman birkózik az óriási, 24 órán át sült, omlós hússal töltött bucikkal, és ezeket aztán az USA déli részén tett utazásunk során is kipróbálhattam, de itthon máig nem találkozhattunk ezzel a zseniális étellel. Szerencsére a Varieté Bisztró változtatott ezen, és így a Veres Pálné utcában már bárki megtapasztalhatja, milyen csodálatos élmény egy zamatos, lassan sült disznóhússal alaposan megpakolt szendvicsbe harapni.
Ha az utcáról benézünk, vagy akár amikor a helyiségbe belépünk, a külsõségek egyáltalán nem árulkodnak arról, milyen fantasztikus szendvicseket ehetünk itt. Minek szépítsük, az étterembelsõ elég ronda. Önmagában a Varieté név sem csábítana arra, hogy itt egyek, az é-re végzõdõ helyek valahogy nem vonzóak: Szilvuplé, Szeparé, Noiret, ez olyan igazi kilencvenes évek.
De kit érdekel mindez, amikor van pulled pork szendvics, ráadásul fantasztikusan finom! A húst nem fûszerezték túl, zamatában erõsen ott van az eredeti íze, és ez a lassú sütésnek köszönhetõen kifejezetten jó. A zsömle ...