Puliszka sült hagymával

2017-10-20

sponsored links

Számomra ez az étel régi szép emlékeket idéz mikor  még édesanyám készítette! Általában én sült hagymával ettem  édesanyám tejjel szerette.
                                                                           
Hozzávalók: egy kisebb krumpli, 10 dkg kukoricadara, só, hagyma, kevés zsír
Elkészítése: Megpucoltam apróra felvágtam a krumplit feltettem sós vízbe fõzni / az egy krumplira fél liter vizet öntöttem/. Mikor  kezdett puhulni a krumpli akkor folyamatosan öntöttem hozzá  a darát közben kevertem. Mikor megdagadt a dara  el is készült. Kevés zsírban megpirítottam a megpucolt felszeletelt hagymát és a tányérra szedett puliszkára raktam.
Jó étvágyat !


Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2017/10/...

sponsored links

Keres?s