Puliszka sült hagymával
sponsored links
Számomra ez az étel régi szép emlékeket idéz mikor még édesanyám készítette! Általában én sült hagymával ettem édesanyám tejjel szerette.
Hozzávalók: egy kisebb krumpli, 10 dkg kukoricadara, só, hagyma, kevés zsír
Elkészítése: Megpucoltam apróra felvágtam a krumplit feltettem sós vízbe fõzni / az egy krumplira fél liter vizet öntöttem/. Mikor kezdett puhulni a krumpli akkor folyamatosan öntöttem hozzá a darát közben kevertem. Mikor megdagadt a dara el is készült. Kevés zsírban megpirítottam a megpucolt felszeletelt hagymát és a tányérra szedett puliszkára raktam.
Hozzávalók: egy kisebb krumpli, 10 dkg kukoricadara, só, hagyma, kevés zsír
Elkészítése: Megpucoltam apróra felvágtam a krumplit feltettem sós vízbe fõzni / az egy krumplira fél liter vizet öntöttem/. Mikor kezdett puhulni a krumpli akkor folyamatosan öntöttem hozzá a darát közben kevertem. Mikor megdagadt a dara el is készült. Kevés zsírban megpirítottam a megpucolt felszeletelt hagymát és a tányérra szedett puliszkára raktam.
Jó étvágyat !