Próbálkozásom ismét a bonbon készítéssel!
sponsored links
Lehetõségem adva volt, mivel kaptam a lányomtól egy aránylag jobb minõségû /40%/ csokoládét. Gondoltam mivel eddig csak olcsóbb tortabevonót használtam bonbon készítésnél kipróbálom ismét hátha most tuti lesz a bonbonom! Elõzõleg kinéztem egy karamellás tölteléket ami nem is drága és finom is lehet. A hozzávalókat nem is írom le mert ez kudarcba fulladt. Elkészítettem a karamellt majd hûlni tettem. A csokoládét felolvasztottam gõz fölött kétszer kikentem a formákat./kenéshez 10 ecsetet használok/ Ezután jött a döbbenetem ! A karamell kõvé vált./ tegnap nélutántól ma reggelig ázott az edényem ,most tudtam kimosni/:)) Hírtelen nem tudtam hogy nevessek, vagy mit is csináljak? A forma kikenve a nem éppen olcsó csokoládéval és a töltelék sehol. Ekkor gondoltam hogy mazsolával kitöltöm és ...