Próbálkozásom ismét a bonbon készítéssel!

2012-02-02

sponsored links


Lehetõségem adva volt, mivel kaptam a lányomtól egy aránylag jobb minõségû /40%/ csokoládét. Gondoltam  mivel eddig csak olcsóbb tortabevonót használtam bonbon készítésnél kipróbálom ismét hátha most tuti lesz a bonbonom! Elõzõleg kinéztem egy karamellás tölteléket ami  nem is drága és finom is lehet.  A hozzávalókat nem is írom le mert ez kudarcba fulladt. Elkészítettem a karamellt  majd hûlni tettem. A csokoládét felolvasztottam gõz fölött  kétszer kikentem a formákat./kenéshez 10 ecsetet használok/ Ezután jött a döbbenetem ! A karamell kõvé vált./ tegnap nélutántól ma reggelig ázott az edényem ,most tudtam kimosni/:)) Hírtelen  nem tudtam hogy nevessek, vagy mit is csináljak? A forma kikenve a nem éppen olcsó csokoládéval és a töltelék sehol. Ekkor gondoltam hogy mazsolával kitöltöm és ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2012/02/...

sponsored links

Keres?s