Provence-i szûzérme borsópürével

2012-03-12

sponsored links


Egyszerûen összedobható fogás, viszont ügyesen kell idõzíteni. Ha krumplit is készítek hozzá, elõször azt teszem fel. Utána a borsót, és végül az elõkészített szûzérmét. A borsó makacs egy körítés, mivel a héja nem dolgozható fel, és passzírozni kell, de aki egyszer is elkészíti pürének, lassacskán rákap majd. Intenzív, ezért nem érdemes olyan mennyiségekben gondolkozni, mint egy krumplipürénél, de kiegészítésként egész remek kis darab.

Hozzávalók:

70 dkg szûzérme
provence-i fûszerkeverék
50 dkg zöldborsó
2 gerezd fokhagyma
fél evõkanálnyi vaj
5-6 evõkanálnyi tej vagy tejszín ...

Folytats a blogon ... streatcorner.blogspot.com/2012/03/pro...

sponsored links

Keres?s