Provence-i csirkemell
sponsored links
A Kiskegyed Konyhája novemberi számában találtam ezt a színekkel és ízekkel hívogató egytálételt.
Volt is itthon hozzá minden így gyorsan el is készült, bátran ajánlom, hogy készítsétek el, mert pont erre az ételre van szüksége az embernek így tél elején, szinte feltöltõdtünk tõle.
Köretnek kacsazsírban sült krumpli volt, a krumplit nagyobb falatokra vágtam, majd megfõztem ezután a sütõben elõre felhevített kacsazsírba tettem, majd többször átforgatva ropogósra sütöttem, ez az egyik kedvenc õszi/téli sültkrumplink.
A csirke pedig így készül.
4 csirkemell, szeletekre vágtam
1 citrom leve
1 cs. újhagyma
1 sárga és 1 zöld kaliforniai paprika
1 doboz koktélparadicsom /20 dkg/
1 ág rozmaring
1 nagy marék kakukkfû ...