Provance-i kacsaszárnytõ

2018-01-18

sponsored links

Nem is gondoltam, hogy valaha is fogom használni a provance-i fûszerkeveréket. Nem kedvelem ugyanis a levendulát az ételekben. A hentesnél viszont kacsa kiscombot láttam szárnytõ álnév alatt, nagyon jó áron volt, és vettem belõle. Nosza, internet, mit lehet vele kezdeni. Lajos Marinál láttam kacsasültet, ez adta az ötletet.
Hozzávalók:
1 kg kacsaszárnytõ
só, bors
1 evõkanál provance-i fûszerkeverék
olaj
1-2 lila hagyma
1 narancs
narancshéj
Elkészítés:
A húst sózzuk, borsozzuk, összekeverjük a fûszerrel, és néhány órát állni hagyjuk. Olajjal kikent tepsibe tesszük, és lefedve pároljuk egy kicsit a sütõben. Amikor levet engedett, akkor hozzáadjuk a hagymát, narancsgerezdeket, héjat, és pirosra sütjük. Krumplipürével tálaljuk.

Folytats a blogon ... korsocska.blogspot.com/2018/01/provan...

sponsored links

Keres?s