Praliné otelló szõlõvel és fehércsokimousse-szal

2011-09-19

sponsored links



Mézigörlnél láttam a fahéjas szõlõlekvárt, majd bekattant, hogy milyen jó is lenne a lekvár ötletébõl kiindulva szõlõs bonbont készíteni. Én ugyan nem lekvárt készítettem, inkább egy sûrû gyümölcspürét otelló szõlõbõl fahéjjal ízesítve. A pürét elsõ nekifutásra egyszerû fehércsokimousse-szal párosítottam. Szerintem a puha-selymes mousse remekül passzol az aromás szõlõhöz, és nem utolsósorban színre is szemet gyönyörködtetõ az eredmény! Szerencsére maradt még a pürébõl további kísérletezéshez!
Továbbra is várom az ötleteket és/vagy kész bonbonrecepteket fotókkal a "Szüret és bonbon" témájú játékomra!

Hozzávalók 15 darabhoz:
Szõlõpüré:
- fél kiló otelló szõlõ ...

Folytats a blogon ... pralineparadicsom.blogspot.com/2011/0...

sponsored links

Keres?s