Praliné málnakaramell-krémmel töltve
sponsored links
Most egy rövid szösszenet következik, méghozzá a nemrég mutatott málnakaramell továbbgondolása. Ki akartam próbálni a málnakaramellt lágyabb krém formájában is, csokihüvelybe töltve. Minõ meglepõ, így is tökéletes! Isteni nyúlós karamellkrém, a málna fantasztikus ízével!
Én még a málnakaramell készítésekor kb. 3-4 kanálnyit meghagytam, és azon melegében 2-3 kanál tejszínnel felhígítottam, majd hagytam kihûlni. Az így kapott krémet pedig polikarbonát formában készült étcsokihüvelybe töltöttem (20 dkg étcsokiból), majd lezártam a bonbonokat. Összesen 16 darab bonbon lett ebbõl a mennyiségbõl.
Az elõzõ posztban leírt teljes adag málnakaramell esetében olyan egy-másfél deci tejszín hozzáadásával készíthetünk folyósabb állagú málnakaramellt. Ezt sokféleképpen használhatjuk: öntetnek, fagyialapnak, pohárkrémbe, mascarponés krém részeként stb. Érdemes ...