Porcsinsal?ta
sponsored links
Tudtad-e, hogy omega 3 zs?rsavakban igen gazdag n?v?ny, k?l?n?sen Alfa-Liposavban, amely v?zben ?s zs?rban is old?d? antioxid?ns, ez?rt k?nnyen bejut a sejtekbe, ahol hat?konyan lek?ti az ott l?v? szabad gy?k?ket. Egy cs?sze porcsin lev?l elfogyaszt?s?val 3-400 mg ALA ker?l a szervezet?nkbe. Magas C- ?s E-vitamin, valamint b?ta-karotin ?s glutation tartalm?nak k?sz?nhet?en immuner?s?t? hat?st fejt ki. Antioxid?ns tartalm?n?l fogva, lass?tja az ?reged?s folyamat?t. (okoss?g innen)
Ez?rt azt?n addig kerestem, kutattam, am?g a gar?zs el?tt tal?ltam kiirt?sra ?t?lt "gazokat". Nem irtani, megenni, ez a leg?jabb jelsz?!
Megtal?ltam, leszedtem, alaposan megmostam. Mivel most nem f?z?m, a vastag sz?rakat f?lretettem, legink?bb a leveleket tettem a t?lba. S?ztam, borsoztam, ment bele cs?ppnyi balzsameset, ?s ol?vaolaj.
Ezzel majdnem k?sz, mert tettem m?g bele f?lbev?gott datolyaparadicsomot, ?s felapr?zott csiliket: Thunder Mountain Longhorn csiliket 1-2 centisre v?gtam, Jalapeno karik?kat ?s African Devil csilit is apr?ztam bele. ?sszekeverni, h?t?be tenni, t?z?raira j?l betolni!!! (Ha nincs saj?t csilid, azt teszel bele, amit csak akarsz!)
J? ?TV?GYAT HOZZ?!