Porcsinsal?ta

2017-08-13

sponsored links

Tudtad-e, hogy omega 3 zs?rsavakban igen gazdag n?v?ny, k?l?n?sen Alfa-Liposavban, amely v?zben ?s zs?rban is old?d? antioxid?ns, ez?rt k?nnyen bejut a sejtekbe, ahol hat?konyan lek?ti az ott l?v? szabad gy?k?ket. Egy cs?sze porcsin lev?l elfogyaszt?s?val 3-400 mg ALA ker?l a szervezet?nkbe. Magas C- ?s E-vitamin, valamint b?ta-karotin ?s glutation tartalm?nak k?sz?nhet?en immuner?s?t? hat?st fejt ki. Antioxid?ns tartalm?n?l fogva, lass?tja az ?reged?s folyamat?t. (okoss?g innen)
Ez?rt azt?n addig kerestem, kutattam, am?g a gar?zs el?tt tal?ltam kiirt?sra ?t?lt "gazokat". Nem irtani, megenni, ez a leg?jabb jelsz?!


Megtal?ltam, leszedtem, alaposan megmostam. Mivel most nem f?z?m, a vastag sz?rakat f?lretettem, legink?bb a leveleket tettem a t?lba. S?ztam, borsoztam, ment bele cs?ppnyi balzsameset, ?s ol?vaolaj.
Ezzel majdnem k?sz, mert tettem m?g bele f?lbev?gott datolyaparadicsomot, ?s felapr?zott csiliket: Thunder Mountain Longhorn csiliket 1-2 centisre v?gtam, Jalapeno karik?kat ?s African Devil csilit is apr?ztam bele. ?sszekeverni, h?t?be tenni, t?z?raira j?l betolni!!! (Ha nincs saj?t csilid, azt teszel bele, amit csak akarsz!)


J? ?TV?GYAT HOZZ?!

Folytats a blogon ... hajoka.blogspot.com/2017/08/porcsinsa...

sponsored links

Keres?s