Ponty, ponty, vesszõcske

2011-12-16

sponsored links


Karácsonykor az ünnepi menü elengedhetetlen része a hal. A hal ami itthon általában, tengeri halfilé rántva esetleg ponty. Levesként pedig a halászlé amit vagy Apa készít, vagy étterembõl hozzuk és másnap este melegítjük.
Én szeretem a halat, de ponttyal úgy vagyok, hogy (biztos az én hibám) mindig iszapos ízt érzek :( ,de emiatt még lehet szeretni a pontyot is, csak ügyesen be kell fûszerezni vagy pácolni. Illetve egy finom, "formabontó", nem szokványos körettel is fel lehet dobni; lehet befolyásolni az ízhatást. Így tettem én is... 

ROZMARINGOS PONTYSZELETEK, 
ALMÁS-BURGONYAPÜRÉVEL
Hozzávalók:
4 adag pontyszelet
50 dkg burgonya
kb. 1,5 dl tej
2-3 dkg margarin + a sütéshez ...

Folytats a blogon ... orultenjoetelek.blogspot.com/2011/12/...

sponsored links

Keres?s