Polipos lecsó

2013-08-06

sponsored links


Most egy olyan étel következik, amirõl azt mondta Sára az én legnagyobb egyetértésemmel fûszerezve, hogy ha lenne valamilyen evõ helyünk , legyen annak a neve étterem, büfé, vagy divatos szóval élve bisztró, akkor ez a fogás biztosan a repertoár része lenne. És ez így is van.
Nem állíthatom, hogy tömegekkel kóstoltattuk meg - részben mert, polipban nincs barátság - de akivel igen, az ujjongva lelkendezett. Na ja, ha valaki nem szereti a polipot, akkor veszett ügy. De kérdem én, lehet nem szeretni?

A magyar konyha nem igazán vegyíti a halat a hússal. Talán ami így hirtelen eszembe jut, hogy a harcsaparikást elõszeretettel esszük túróscsuszával, aminek a tetején ott díszeleg a pirított szalonna. Ezt nevezhetnénk nagy jóindulattal a hús és hal elegyítésének. Pedig, pedig.... igazán izgalmas ízeket lehet így produkálni. Én sem átallok játszadozni ezek kombinációjával. Akit érdekel a Tintahal bárányhússal töltve, itt megnézheti. Csak ajánlani tudom.

Távolkelettõl kezdve szép ívet leírva akár a spanyolokig bõséggel találunk olyan országokat, ahol a hús-hal combónak ...

Folytats a blogon ... mukedvelohedonista.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s