Polenta pizza
sponsored links
Megszakítva a családi receptek sorozatát, most visszatérek a Good Food magazinból származó ötletes, gyorsan elkészíthetõ, "miért is nem nekem jutott ez eszembe, mikor olyan kézenfekvõ" típusú recept megosztásához. A feltétet természetesen számtalan féleképp lehet változtatni ízlés szerint. Tulajdonképpen olyan mint egy pizza, csak garantált, hogy a tésztával nem fogunk felsülni. Azon kívül, hogy megfõzzük a polentát, vagy kevésbé fancy néven a puliszkát, már csak rá kell szórni a többi hozzávalót a tetejére és mehet is a sütõbe. Azalatt a 15 perc alatt míg szép, ropogósra nem pirul a teteje pedig kiülhetünk egy pohár fehérborral megünnepelni magunkat, hogy megint milyen ügyesek voltunk, hogy a munkából hazaérve még arra is maradt energiánk, hogy egy ilyen vacsorát rittyentsünk.
Ami nem az én ötletem:
20 dkg kukoricadara
10 dkg parmezán reszelve
2 zacskó mozzarella vékonyan felszeletelve
10 dkg asztalt paradicsom
30 dkg brokkoli rózsáira szedve
1 gerezd fokhagyma ...