Pizza-gondola
sponsored links
Recept recycling, a legjobból. A blog egyik legkedveltebb receptje, a pizzatészta új alakot öltött. Ugyanolyan finom, de többet és fõleg többfélét lehet belõle készíteni, ami kis családunknál például egyáltalán nem hátrány.
Kiváló finger food (haha, tanultam az új Stahl magazinból ezt-azt :)), tévé-fixált urak kezet csókolnak érte, fõleg ha sör is jár mellé.
Recept tehát adott, formázási útmutató más csak: a tésztát 8 (vagy akár 10) részre osztom, hengert formázok a kis darabokból, majd nyújtófával ellapítom a kívánt vastagságúra.
Innentõl ismét ugyanaz minden, mint a rendes pizzánál. Nálam egy gáztepsire 4 nagyobb gondola fért, így két menetben készült el a teljes adag. Gyorsabban tûnt el az elsõ adag, mint elkészült volna a következõ. A feltét most kakukkfüves gomba, tonhal, aztán sonka-cukkini, illetve tejföl-pesto volt, természetesen ...