Pizza, ahogy mi szeretjük
sponsored links
Akit nagyon zavarnak a nem éppen egészséges fûszerek és alapanyagok az most inkább ne is olvassa tovább.
Mélységekig tisztában vagyok azzal, hogy ez a pizza nem tartozik éppen az egészséges ételek közé, de õszintén megmondva nem is érdekel.
Biztosan ti is vagytok úgy néhány ízzel, étellel, ami éppen gyerekkorotokban élte reneszánszát, került be a köztudatba. Kövezzetek meg, ha akartok, de én akkor is szeretek néhányat ezek közül a ma már nagy erõkkel fújjolt és tiltólistára helyezett dolgokból. Nekem ilyen a zacskós bolognai por, amit a spórolás jegyében annak idején anyu löncshússal és a tészta tetejére reszelt kockasajttal készített. Imádtam! Igaz, hogy ma már darált hússal és trappistával készítem, mert igen, szoktam készíteni még ma is, mikor valami gyorsan összedobhatóra van szükség, vagy a gyerkõcök megkívánják. De azért évente kétszer, a nosztalgia jegyében elkészítem, leginkább magamnak, mert a család nem igazán kultiválja.
A pizza nekem ugyanez. Igaz akkoriban bolti lapból készítettük, tubusos pizzakrémmel. A bolti lapot ma már gyúrtra ...