Pite négyféle feltéttel
sponsored links
Sõt, szinte már quiche, hiszen a tészta alap akár erre is feljogosítana, de inkább hagyjuk ezt, semmi kedvem ezen vitatkozni senkivel. És hogy miért négyféle feltéttel? Nagyon egyszerû. Eleve a sokféle, de önmagában kevés maradék felhasználására született a pite ötlete. No meg azért, mert kissé koránra kellett az ebédet idõzítenem és valahogy nem akaródzott 11-re normális ebédet fõznöm... A lányom persze, aki a szokott idõben érkezett, szóvá is tette a dolgot. Azt mondta, jó hogy itthon voltam, mert magától sose jött volna rá, hogy ez az ebéd :) Mindenesetre hidegen is jó volt ám a maradék, este, egy pohár bor kíséretében.
A tészta alap receptje ITT található. Ami pedig a feltéteket illeti:
1. gyömbérrel pácolt sült csirkemell, a hozzákészült mártás maradékára szeletelve (ez a recept vajon, hogy kerülte el eddig a blogot?? ),
2. bolognai szósz,
3. tejfölös alapon juhtúró és ...