Pita

2012-07-16

sponsored links



Nem is értem, miért nem próbáltam ki eddig? olyan egyszerû, mint a pofon!:)

Limara receptjét vettem elõ, amely megjelent tavaly augusztusban a Kifõztük kenyeres különszámában. A különszám a weboldalról még letölthetõ, érdemes, mert rengeteg jó kenyér- és péksütemény recept van benne.

Szóval pita!:) mondom, ha követi valaki a leírtakat, szerintem nem lehet elrontani, nekem nyolcból nyolc tökéletesre sikerült. Pedig a kelesztési idõkbõl kicsit lecsíptem - ide azért a normál idõket írom -, mert szokás szerint kicsit sietni kellett vele, de így is szépen felfújódtak. A lisztet szokásom szerint kevertem, de az csak jót szokott tenni a kelt tésztáknak.

Hozzávalók nálam:
45 dkg kenyérliszt (BL 80)
5 dkg Graham-liszt
3 dl langyos víz
3 dkg friss élesztõ ...

Folytats a blogon ... katakonyha.blogspot.com/2012/07/pita....

sponsored links

Keres?s