Pita

2012-01-17

sponsored links

A minap nagyon meg kívántam a gyrost vagy ahogyan itt hívják a dönert. Igazából szerintem egy és ugyan az a kettõ csak a neve más. Mindegy is a lényeg én nagyon szeretem , nálam a topplista élén van , ha szendvicsrõl beszélünk.

Szóval szerettem volna enni, viszont a 4€ darabonkénti árát sajnáltam érte kiadni. Még ha csak egyet kellene venni még oké, de mi négyen vagyunk és egyikünk sem veti meg ezt a görögök által kreált étket. Ugye 4x4€ az már bõven sok, mert annyiból már nem csak négyünknek hanem egy még néggyel kiegészült nagycsaládnak is el készítettem.
Egy szó mint száz nevezzetek anyagiasnak, de sajnáltam rá és kész. De nem is bántam meg eme döntésemet. A dönerrõl kép nem készült, majd legfeljebb legközelebb, most inkább a pita volt a lényeg. Mert odahaza az ember épp azt pakol bele amit szeretne. Fasírtot, aprópecsenyét, felvágottat, vagy csak simán zöldségeket vega módra.
Én most pulyka cicit felcsíkoztam, bepácoltam és grillserpenyõben átsütöttem,minden faxni nélkül. Jégsali, uborka, paradicsom, és fokhagymás joghurtos öntet került rá, illetve bele.

Na de lássuk a pitát.
Nem olyan nehéz elkészíteni , mint amilyennek az ember gondolná, csak mint minden keltnél ennél is be kell tartani néhány szabályt, és akkor jó lesz.
Én most 12 db pitát készítettem ebbõl a ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2012/01/pi...

sponsored links

Keres?s