Pisztáciás csokigolyóbis
sponsored links
Icipici golyóbisok, ha csokira vágynánk. A rumos-diós után most itt a pisztáciás trüffel:)
Hozzávalók:
kb. 15 golyóhoz
100 gr étcsoki
100 ml tejszín
20 gr vaj
1 tk. méz
5-10 dkg pisztácia, sózatlan
Elkészítés:
1. A tejszínt a vajjal, mézzel egy kis lábasban, kislángon felmelegítjük. Ha a vaj elolvadt, beletördeljük a csokit és simára keverjük.
2.A pisztácia 1/3-át durvábbra, a maradékot finomabbra daráljuk.
3.A durvára vágott pisztáciát a csokis alaphoz keverjük majd a massza mehet a hûtõbe pár órára, vagy 1 éjszakára, ha úgy jön ki a lépés.
4. Ha megkötött, vizes kézzel golkat görgetünk belõle és megforgatjuk az apróra darált pisztáciában.