Pisztáciás brownie
sponsored links
Elmaradt idén a síelés, legalábbis nekem. Ok, tavaly is, de az más, síszezonban született Brúnó, elõtte enyhén risky lett volna a projekt, utána meg még csepp volt, gondolom, azért sem osztott volna legjobb anyuka díjat a védõnõ, ha 1 hónaposan elvisszük síelni. Na nem õt, hanem a kisbabát. Aztán õsszel kitaláltam, hogy szerintem idén el kellene mennünk, visszük Brúnót is meg pár nagyszülõt, vagy valahogy csak lesz, de menjünk, mert az milyen jó lesz. Ennek aztán az lett a vége, hogy mi Brúnóval maradtunk itthon a nagyszülõkkel, Laci meg elment a barátainkkal egy hétre. Win-win, ha? Fenét:) Mondanom sem kell, hogy most volt eddig talán a legjobb csapat, úgyhogy nem kicsit sajnáltam, hogy nem voltunk ott. Nem maradt más választásom, minthogy reméltem, hogy most pont nem lesz jó a hangulat: semmi röhögés, semmi jókedv:) és így nem maradunk ki semmi jóból. Javasoltam is Lacinak, hogy esetleg olvasson fel kortárs verseket a hangulat fokozása érdekében, vagy beszélgessenek az optimumszámításról, de sajnos nem jött be a terv..:) A síelés klassz volt, mint mindig, itthon meg legalább készült egy-két finomság, mint például ez a brownie, amit a szuperjófej anyukám fordított nekem a Marie Claire magazin honlapjáról. Karamellszósz járt volna mellé, az csorog ott a kanálról, de nem írom le, mert nem lett jó az állaga. Tejszínhabbal is kiváló lesz.
Hozzávalók 18 cm-es formához:
130 g étcsoki
100 g vaj ...