Pisztrángos tavaszi saláta
sponsored links
Hozzávalók2 személyre:
- 2 konyhakész pisztráng
- 6 hónapos retek
- 4-4 sárga és piros koktélparadicsom
- 2 összmarék jégsalta és madársaláta
- 1 kisebb lilahagyma
- 2 evõkanál parmezán sajt
- 2 evõkanál kókuszzsír
- 2 evõkanál olívaolaj
- kevés balzsamecet
- petrezselyemzöld
- só, õrölt bors
Elkészítése:
- Megmossuk a pisztrángot, konyhai papírtörlõvel szárazra itatjuk, majd mindkét oldalát besózzuk és borsozzuk. Egy serpenyõben, kókuszzsíron pirosra sütjük.
- A zöldségeket megmossuk. A retket és a hagymát szeletekre, a paradicsomot pedig cikkekre vágjuk.
- A halat kicsontozzuk, és tetszõleges darabokra tépkedjük.
- Egy tálban összeforgatjuk a zöldségeket olívaolajjal, balzsamecettel, sóval és borssal, a tetejére pedig pisztrángot és parmezán sajtot helyezünk.