Pisztrángos tavaszi saláta

2017-03-09

sponsored links



Hozzávalók2 személyre: 

  • 2 konyhakész pisztráng
  • 6 hónapos retek
  • 4-4 sárga és piros koktélparadicsom
  • 2 összmarék jégsalta és madársaláta
  • 1 kisebb lilahagyma
  • 2 evõkanál parmezán sajt
  • 2 evõkanál kókuszzsír
  • 2 evõkanál olívaolaj
  • kevés balzsamecet
  • petrezselyemzöld
  • só, õrölt bors



Elkészítése: 

  • Megmossuk a pisztrángot, konyhai papírtörlõvel szárazra itatjuk, majd mindkét oldalát besózzuk és borsozzuk. Egy serpenyõben, kókuszzsíron pirosra sütjük. 
  • A zöldségeket megmossuk. A retket és a hagymát szeletekre, a paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. 
  • A halat kicsontozzuk, és tetszõleges darabokra tépkedjük. 
  • Egy tálban összeforgatjuk a zöldségeket olívaolajjal, balzsamecettel, sóval és borssal, a tetejére pedig pisztrángot és parmezán sajtot helyezünk.

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2017/03/pisztr...

sponsored links

Keres?s