Pisztráng pirított újzöldségekkel és kapormártással
sponsored links
A sült vagy grillezett pisztráng ropogós sült hagymakarikákkal, rósejbnivel és kapormártással az egyik kedvenc kora ételem, amit fõleg õsszel és télen készítek. Elvben készülhetne egész évben így, de lassan eltûnik az ízes makói bronz hagyma, az igazán jó sült krumplinak való burgonya. Arra gondoltam, hogy most elkészítem egyfajta tavaszias körettel. Mivel már tobzódunk az újkrumpliban, a spárgában, újhagymában, alapvetõen ezekben gondolkodtam körítésként, ráadásul jól lehet sütni, pirítani is õket. Végül is remekül hozta az eredeti étel feelingjét, megspékelve üde tavaszi ízekkel. Betettem egy fotót az õszi változatról is, ha valakinek ez a szimpatikusabb. A kapormártás és a hal mellé süssön rósejbnit, illetve vékonyan lisztbe forgatott vöröshagyma karikákat. :)