Pisztráng kakukkfûvel, tormás burgonyasalátával
sponsored links
- Marha? Áá, múlthét végén volt. Csirke? Phejj, nemhiányzik. Kacsacomb talán? Szinte egész héten kacsát ettünk. Gyesznyó? Majd hétközben töltött paprikába. Bárányt majd tavasszal, úgyis ittvan mindjárt, a nyúl meg ?megnyalja a kezed? úgyhogy azon még egyelõre dolgozni kell. Na akkor legyen hal. :D
Röviden így tárgyaltam meg magamban tegnap reggel a mit együnk ma, kérdést. Van egy fajta, amit nem sütöttem még és viszonylag jól elérhetõ, talált, a pisztráng az.
A köret meg adta magát, múltkor annyira jól sikerült a füstölt szaibling+krumpli párosítás hogy nem akartam tovább cifrázni.
Kellbele:
Pisztráng
2 db tisztított pisztráng, fejét levághatjuk ha gondoljuk,
1 kis csokor petrezselyem,
4 kakukkfûág,
2 gerezd fokhagyma,
Tengeri só, ha van durvára darált ...