Pisztráng kakukkfûvel, tormás burgonyasalátával

2012-02-19

sponsored links

 - Marha? Áá, múlthét végén volt. Csirke? Phejj, nemhiányzik. Kacsacomb talán? Szinte egész héten kacsát ettünk. Gyesznyó? Majd hétközben töltött paprikába. Bárányt majd tavasszal, úgyis ittvan mindjárt, a nyúl meg ?megnyalja a kezed? úgyhogy azon még egyelõre dolgozni kell. Na akkor legyen hal. :D

Röviden így tárgyaltam meg magamban tegnap reggel a mit együnk ma, kérdést. Van egy fajta, amit nem sütöttem még és viszonylag jól elérhetõ, talált, a pisztráng az.

A köret meg adta magát, múltkor annyira jól sikerült a füstölt szaibling+krumpli párosítás hogy nem akartam tovább cifrázni.
 
Kellbele:
 
Pisztráng
2 db tisztított pisztráng, fejét levághatjuk ha gondoljuk,
1 kis csokor petrezselyem,
4 kakukkfûág,
2 gerezd fokhagyma,
Tengeri só, ha van durvára darált ...

Folytats a blogon ... fast-food.blog.hu/2012/02/19/pisztran...

sponsored links

Keres?s