Pisztráng
sponsored links
Ezt is megértem! A fiam, nem csak halfogással örvendeztetett meg (ezt a halat nem õ fogta), hanem a pisztrángot õ készítette el a családnak teljesen egyedül. Nagyon izgalmas volt, mert a "saját feje" után készítette (gondolom, amire horgászmûsorokból emlékezett:).
Fenséges volt! A recept nagyon egyszerû, ahogy mondta: sózni, kicsit többet borsozni, mert édesvízû hal, aztán vajat és citromot tenni belé, fóliázni és forró sütõben 25 percig sütni. Ennyi.
Azóta is gondolkozom, hogy egyszerû recept létére....annyira finom volt!
Eszembe jutott az elsõ tízperc tortám, amit úgy öt-hat évesen készítettem elõször. Édesapám azt mondta, olyan finom, különlegesen édes volt... Pedig az a "torta" a legegyszerûbb bögrés süti a világon!
Talán értem már, miért finomabb a férjem készítette kávé bármelyik kávénál, az édesanyám töltött káposztája, a Pálma palacsintája stb... Azt hiszem, ma megértettem! A tegnap az ötezer ember megvendégelése volt a történet ...