Piskótatekercs fél óra alatt / Swiss roll in half an hour
sponsored links
Nagyanyai kérésre puncstorta helyett piskótatekercset sütöttem most, hogy van végre egy kis idõm a konyhában tevékenykedni. (Ez persze nem jelenti, hogy feladtam a terveimet, hogy egyszer házilag csináljak egy igazi rumos, ragacsos, rózsaszín tetejû puncstortát :) Az a jó a piskótatekercsben, hogy fél óra alatt tényleg meg lehet csinálni, és tényleg nem kell hozzá sok minden. Ami még jobb ebben a piskótatekercsben, hogy a saját készítésû fahéjas vörösboros szilvalekváromat használtam hozzá :)
On my granny s request I made a swiss roll today instead of a punch cake, now that I have some free time I can spend in the kitchen. (This doesn t mean of course, that I will give up on my plans of making a traditional sticky punch cake with pink icing on the top:) The good thing about a swiss roll is that it can really be done in half an hour and you don t need a whole lot of ingredients either.The even better thing about this swiss roll is that I used my home made spicy plum jam with cinnamon and red wine.
Hozzávalók / Ingredients:
- 4 hideg tojás / 4 cold eggs
- 3 evõkanál kristálycukor / 3 tablespoons of caster sugar ...