Pirítós gombaraguval
sponsored links
Ahogy vannak "zöldujjú" kertészek, akiknek a néphit szerint "elég az ujjukat a földbe nyomni" és máris virág nyílik, zöldség, gyümölcs terem a nyomában, úgy vannak istenáldotta szakácsok is.
Nem a média által agyonsztárolt, világszerte ismertté tett séfekre gondolok. Hanem a konyha jókedvû robotosaira, a mindennapi háziasszonyokra, akiknek sokszor szûkös anyagiakból, nehéz körülmények közt kell elõteremteni a mindennapi menüt, betömni az éhes szájakat. És mégsem keserednek el, savanyodnak be (hogy az ízeknél maradjunk!), hanem jókedvûen, sokszor hihetetlen ötletesen kevernek, kavarnak, variálnak és minden körülmények között feltalálják magukat. Nem gond, ha váratlan vendég toppan be, éhes nem marad náluk! Napszaktól függetlenül elõvarázsolnak valamit, amit az asztalra tehetnek. És ha netán a tegnapi vacsora ...
Nem a média által agyonsztárolt, világszerte ismertté tett séfekre gondolok. Hanem a konyha jókedvû robotosaira, a mindennapi háziasszonyokra, akiknek sokszor szûkös anyagiakból, nehéz körülmények közt kell elõteremteni a mindennapi menüt, betömni az éhes szájakat. És mégsem keserednek el, savanyodnak be (hogy az ízeknél maradjunk!), hanem jókedvûen, sokszor hihetetlen ötletesen kevernek, kavarnak, variálnak és minden körülmények között feltalálják magukat. Nem gond, ha váratlan vendég toppan be, éhes nem marad náluk! Napszaktól függetlenül elõvarázsolnak valamit, amit az asztalra tehetnek. És ha netán a tegnapi vacsora ...