Pirított polenta párnácskák

2017-05-10

sponsored links

IMG 4382

Hozzávalók:

  • 0.5 l tej
  • 0,5 l víz
  • 25 dkg kukorica dara
  • 2 ek vaj
  • parmezán sajt

A tejet és a vizet egy lábasban felteszem forralni, majd ha már meleg, akkor beledobom a vajat, sózom, majd ha már forr, akkor érkezhet a kukorica dara.

Ezt követõen néhány percig kavargatom, majd reszelek bele parmezánt. Ha már kellõen besûrûsödött, akkor leveszem a lángról az edényt - amit aztán hagyok nagyjából kihûlni.

Két kanál segítségével kis párnácska formákat szaggatok ki, majd hagyom õket egy kicsit kihûlni. Amikor a fõétel már szinte kész akkor vékony olajon lepirítom mindet, és már tálalok is.

IMG 4350

IMG 4352

IMG 4354

IMG 4369

IMG 4371

IMG 4374

IMG 4377

IMG 4378

IMG 4380

IMG 4382

IMG 4383

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... husimado-eger.blog.hu/2017/05/10/piri...

sponsored links

Keres?s