Pirított mandulában forgatott grízgombóc...gyümölcskrémlevesbetét
sponsored links
Gyümölcskrémlevesek kedvenceink közé tartoznak.
Tudom még nincs szezonja,de a hûtõk mélyén meglapul valamiféle
gyümölcs vagy konzerv,/de azt kevésbé szeretem/akkor máris lehet alkotni.
De az is jó,ha elraktározzuk az ötletet.
Ha a levesek mellé még belevaló finomságot is tálalunk,kész fõnyeremény.
Õ lenne ....a pirított mandulában forgatott grízgombóc.
Kétféle tálalással....lehet választani.
Tudom még nincs szezonja,de a hûtõk mélyén meglapul valamiféle
gyümölcs vagy konzerv,/de azt kevésbé szeretem/akkor máris lehet alkotni.
De az is jó,ha elraktározzuk az ötletet.
Ha a levesek mellé még belevaló finomságot is tálalunk,kész fõnyeremény.
Õ lenne ....a pirított mandulában forgatott grízgombóc.
Kétféle tálalással....lehet választani.
Hozzávalók:
Mennyiséget nem írok,tejbegrízt mindenki szokott készíteni.
Sûrûbbre készített tejbegríz,vaniliás cukorral esetleg apróra
vágott citromfûlevéllel ízesítve.
Apróra vagdalt mandula pirítva.
Citromfûlevél,gyümölcsök.
Az elkészített tejbegrízbõl nedves kézzel kis gombócokat formázok és
megforgatom a pirított mandulában.
Citromfûlevéllel díszített tányérra teszem....gyümölcsökkel lehet széppé varázsolni.
Természetesen a krémleveseket még tejszínhabbal is lehet turbózni.
Jó étvágyat kívánok.....Mari